tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kesä Kampissa

Kesäkuussa oli aikaa ja lämpöä, mutta juhannuksen jälkeen elämää on vietetty lähinnä töissä. Päivät ovat pitkiä ja välillä tuntuu siltä, että kotiin ehtii vaan suihkuun ja nukkumaan ja sitten pitääkin ottaa taas suunnaksi Kamppi ja pakertaa lisää. Onneksi elokuulle on varattu matka, heinäkuun ahertaminen hymyilyttänee viimeistään siinä vaiheessa kun kuun palkka saapuu ja tietää, että pian pääsee toiseen maahan euroja tuhlailemaan.

Juhannuksen jälkeen Isoveli saapui puolen viikon vierailulle Helsinkiin ja vaikka olinkin päivisin turhan paljon poissa ja töissä oli yhteinen viikko mitä mainioin! Pikkusiskon kanssa näemme melkoisen usein, Isoveljen kanssa harvemmin ja nyt vielä sain omia veljen täysin itselleni! Harvinaista herkkua. Viikolta ei ole muita kuvia, kuin Helsingin taivaan ylle kaartunut double rainbow, tuolloin oli muuten prideviikkokin käynnissä. :)
Viikon päätteeksi ulkomaanmatkan tehneet Äiti ja Jukka majoittuivat luokseni ja ottivat seuraavana päivänä velivieraani mukaansa. Äiti on keksinyt maailman parhaimman tuliaissysteemin ja tuo aina läjän huiveja, koruja, asusteita ja muuta pientä kivaa, josta saa sitten valita 2-3 juttua itselleen. Läjästä valitsemme siis minä, Pikkusisko ja Äiti ottaa sitten sen, mitä jää jäljelle. Kaikkien meidän mieltymykset sopivat sen verran hyvin yhteen, että jokainen saa aina varmasti jotain kivaa. Tällä kertaa valitsin itselleni norsukorvikset (jotka oli kyllä kuulemma hiukan minua ajatellen valittu) ja kauniin huivin. Kiitos Äiti! <3


O-P viettää kesää Tyrjällä ja olimmekin nähneet viimeeksi juhannuksena. Kahdeksantoista pitkän pitkän päivän jälkeen O-P saapui viimein luokseni kylään ja vaikka kokonaisia yhteisiä päiviä olikin vain kolme, niin akut latautuivat silti kunnolla ja tällä hymyenergialla jaksaa viimeisten viikkojen työrupeamat.


Yhteinen viikonloppu käynnistettiin herkkuiltapalalla. Hyvä salaatti, patonkia, tuorejuustoa, halloumia ja valkoviiniä <3


Pitää ihan heittää viinisuositus kun tää on miusta niin hyvää. Toimii melko hyvin yksinäänkin, hyvä napata siis mukaan sellaisiin illanistujaisiin, jossa pääasia on juominen, ei syöminen. En muista paljon maksaa, mutta harvoin maksan viinistä yli 8e eli ei tää kallistakaan voi olla...


Tarjoilulautasen virkaa toimitti tämä muuton yhteydessä laatikosta löytynyt lautanen. Muistelisin olleeni noin 9-vuotias kun tein tämän. Lautanen ei päässyt solussa koskaan ulos laatikosta, mutta Rupuun muutettuani hoksasin, että tästähän saa mainion tarjoiluastian! Olin muuten maailman ylpein sillon lapsena tästä, kun teos oli vihdoin valmis. Ja toki olen vieläkin :)


Lauantaina Herra Puukenkä ja Neiti Räsymatto vierailivat Helsingissä ja samalla minua ja O-P:tä lahjottiin oikein olan takaa! Kyseessä oli molempien syntymäpäivälahja/minulle onnea uuteen kotiin lahja/O-P:lle onnea uuden kodin etsimiseen lahja. O-P:n kanssa rakastamme astioita ja yleensä jos lahja on oranssi, se miellyttää O-P:tä ja jos lahjassa on muumi se miellyttää minua. Näiden mieltymysten kombo paljastuikin saamastamme paketista!


Kannu on Arabian KoKo -sarjaan kuuluva muovikannu ja lasit Muumeja. Toistaiseksi kaikki jäivät Rupuun, mutta kannu muuttanee jossain vaiheessa Lahden kotiin. Näitä muumeja miulla ei aikaisemmin ollutkaan, ja vaikkei juomalaisesta varsinaista pulaa ole, niin haluan näitä nyt kyllä kaksi lisää. Neljä on hyvä määrä. Ainakin alkuun...
Muuten sosiaalista elämää viikonloppuun ei sitten mahtunutkaan. Sunnuntaina kävimme O-P:n kanssa heittämässä reissun Ikeaan vaihtamassa särki menneen tuolini. Mukaan tarttui samalla nämä matot, joiden piti mennä keittiöön, mutta he sopivatkin paremmin tuohon keskikäytävälle. Myös tuoksukynttilöitä piti hamstrata hieman lisää.


Keittiön matot keskikäytävällä...

...Ja entinen eteisen matto keittiössä!

Tuli kyllä heti taas hieman kodikkaampaa kun sai tähän isoon tilaan yhden maton lisää. Vähitellen, vähitellen se koti ja kodikkuus täältäkin löytyy. Räsymaton lahjoitti muuten ystävä I. Kiitos!

Maanantaina kävin terveyskeskuksella pistoreissulla tulevia reissuja varten ja samalla kävimme nappaamassa Helsingin keskustasta Itamaesta lounassushit. En oo syöny sushia mitenkään järin paljon, enkä siis paras välttämättä antamaan arviotani siitä, että mistä saa erityisen hyvää sushia, mutta ainakin omia makuhermoja tuo Itamae on miellyttänyt. Itamae löytyy siis lasipalatsilta ja toinen forumista.


Lounasaikaan sai aterian, johon kuului 15 palaa ja hintaa annoksella oli 12euroa. Varsin toimiva hinta-laatu-suhde mielestämme! Ja niin hyvää, noms!


O-P shoppasi itselleen myös uuden makuupussin ja tuli siitä näin iloiseksi!


Itselleni kävin hakemassa uudet sandaalit tallottujen tilalle. Ostin tällaiset samanlaiset viime kesänä ja kävelinkin niillä sitten koko kesän. Äärimmäisen hyvät jalassa ja kantapään alla on hyvin pohjaa niin noilla jaksaa oikeasti seistä ja kävellä pitkään. Nyt kun nää sai vielä tarjoushintaan niin piti hakea uudet valmiiksi odottamaan, edelliset kävellään kyllä loppuun asti. Dinskosta nämä, hae omasi!

Ystävien, sushin ja kevyen shoppailun lisäksi olimmekin pääasiassa Rupussa. Säät suosivat sisällä istumista, joten monta tuntia hurahti sankaripelin äärellä.


I'm a real hero!


Sankareiden sotailmeet!


Pitkän hiljaiselon aikana blogia kurkittiin ahkerasti. Voit myös rohkeasti jättää kommentin, tai liittyä lukijaksi! Mutta kyllä ihan vaan kurkkiakkin saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti