tiistai 31. heinäkuuta 2012

Eka kerta

"Ja se on mulle ensimmäinen kerta,
jännittää..."
Ukkosmaine - Eka kerta

Sain ensimmäistä kertaa blogihaasteen, pitäähän siihen nyt sitten vastata. Vastaavanlaisia kyselyitä olen täytellyt joskus muinoin facebookissa illat pitkät, mutta viimeisimmästä on kyllä aikaa. Omat uudet haasteet tosin jääköön tällä kertaa väliin, mutta jos joku toinen innostuu niin samat kysymykset voi lainata ja vastata niihin itse, sopisiko se?

Säännöt menee siis näin;

1. The person nominated must share 11 facts about themselves.
2. The person nominated must answer the questions the tagger ( the person who nominated them) set for them.
3. The person nominated must choose 11 people to tag (nominate) and create 11 questions for them to answer. Then they must go to their pages and let them know they were nominated! There are no tag backs!11 Faktaa minusta:

1. Vannoin vielä muutama vuosi sitten, etten voisi koskaan ryhtyä kasvissyöjäksi. Riistaa ja kalaa syön vieläkin ja kylässä aina sitä mitä tarjotaan, mutten ole itse ostanut lihaa tai valmistanut liharuokia yli vuoteen.
2. Rakastan norsuja.
3. Minulla on korvissa yhteensä 12 lävistystä.
4. En omista hiustenkuivaajaa tai vaakaa.
5. Lempikirjani ovat Cormac McCarthyn Tie ja José Saramagon Kertomus sokeudesta.
6. Olen halunnut mennä naimisiin Palefacen, Miika Nousiaisen ja Marko Annalan kanssa. Mutta ehkä vaan leikisti.
7. Rakastan kauniita ja laadukkaita astioita. Joululahjaksi toivotaankin aina Iittalaa ja Arabiaa. Tämän seurauksena omistan noin 27 muumimukia.
8. Kynsiin ja hampaisiin liittyvät tarinat ällöttävät minua.
9. Olin yläasteella hetken sitä mieltä, että voisin käydä armeijan. Ei tullu käytyä, enkä oo menossa...
10. Saatoin lukiossa uusia kokeen, josta olin saanut kasin, koska halusin siitä kympin. Tämä tosin päti vain tiettyihin aineisiin oli toki niitäkin joista riitti se, että pääsi läpi.
11. Tahdon päästä käymään Intiassa.

Ja sitten niitä kysymyksiä:

11 kysymystä haastetuille:
1. Pahana päivänä, mistä ammennat voimaa jatkaa eteenpäin?

Velvollisuudentunnolla pääsee yleensä aika pitkälle. Harvoin jään sängyn pohjalle makaamaan, vaikkei kouluun meneminen kiinnostaisi yhtään. Koulussa usein saakin kertoa jollekkin, että elämä harmittaa ja kun huonon mielen jakaa niin heti harmittaa vähän vähemmän.

2. Kuvaile itseäsi viidellä adjektiivilla

Pitkä, punaposki, mielipiteinen, nainen, stressiin taipuvainen

3. Millaisesta musiikista pidät eniten?

Suomenkielisestä rokista, tai vähän popahtavasta rokista. Lempibändejäni ovat CMX, Pariisin Kevät, PMMP, Ukkosmaine, Ultra Bra ja Mokoma.

4. Millaisena näet elämäsi 5 vuoden kuluttua tästä päivästä lukien?

Heinäkuun viimeinen päivä vuonna 2017. Asumme ainakin viimein O-P:n kanssa saman katon alla. Toivottavasti opintolainaa on molemmilla vähän ja mielekästä työtä tarpeeksi. Kodissa on lautalattiat ja korkeat ikkunat. Kotona on pakastin ja kesän mansikat on jo pakastettu, lisätäydennystä tulee vielä mustikoilla. Olen oppinut tekemään täydellisiä sienipiiraita (vielä ei aina mee ihan putkeen se homma)

5. Poliittinen suuntautumisesi?

Punavihreä, mutten sitoudu mihinkään tai keneenkään.

6. Kuka ihminen on esikuvasi?

Äiti, tietenkin.

7. Miten rentoudut stressin keskellä?

Voi tän mie hallitsen! Lepoa, hyvää ruokaa, vähän viiniä. Ympärillä asioita jotka ilahduttavat ja kalenteri pysyy suljettuna repussa. Yhdenkin illan täydellinen pysähtyminen ja kunnon yöunet lisäävät virtaa taas kummasti.

8. Mistä pidät eniten ulkonäössäsi?

Korvistani.

9. Mikä yhteiskunnan epäkohta saa sinut suuttumaan?

No kyllä ne homot miusta sais mennä naimisiin ja saada adoptio-oikeuden.

10. Mitä näet makuuhuoneesi ikkunasta?

Valitsin ranskalaisen parvekkeen näkymän, se on yksiössäni lähempänä "makuuhuonettani". Itä-Pasilan kerrostaloja, katu jota pitkin huristaa ratikka numero 9, piha, grillikatos, pihalla on tyyny ja roskia.

11. Kevät, kesä, syksy vai talvi? Miksi?

Kyllä mie vaan talvesta tykkään. Silloin on kaunista ja saa käyttää kivoja paksuja kaulahuiveja. Tee maistuu talvella paremmalta kuin kesällä ja pakkanen on kaunista. En miekään tietenkään tykkää siitä, että ulkona on niin kylmää, että pakkanen sattuu niin kovasti, että tekee mieli itkeä (että, että, että...) enkä myöskään tykkää loskasta tai jotenkin muuten kurjasta talvesta. Mut sellainen kymmenen astetta pakkasta ja auringonpaiste, voiko kauniimpaa olla! Puhumattakaan siitä, miten ihanaa on kääriytyä kotona vilttiin, sytyttää kynttilä ja olla sisällä viimaa turvassa kun ulkona pakkanen paukkuu ihan kunnolla.


Lopuksi haluan kertoa teille, että ostin itselleni uusia tyynyjä, otin niistä myös kuvan;

Psssst! Indiskassa on ale-tuotteet puoleen hintaan! Siihen hintaan nämäkin kivat lähti!

2 kommenttia:

  1. Hihiii! :) Vaikkei ollu kalliit ni tuli hetken ostokrapula, koska en sais tuhlailla... Mut noi oli niin kivat!

    VastaaPoista