torstai 24. toukokuuta 2012

Nainen pakkaa laatikoita Heli Kajon ja prinsessa Estellen seurassa

Bloggaaminen on todella vienyt mennessään. Otan innolla uusia kuvia, mietin uusia aiheita. Samalla ihmettelen blogien ja bloggaamisen suosiota, sosiaalista mediaa. Miksimiksimiksi? Miksi jaan ajatuksiani monen muun tavoin. Teen statuspäivityksiä turhista, blogipäivityksiä vielä turhemmista (tosin unet ja kirjat eivät ole turhia). Pitääkö näillä työkaluilla paikata jotain huomionkipeää kohtaa aivoissa? Teenkö tätä itselleni vai muille?

Mutta onhan tää aika kivaa. Kuitenkin.

Muutto on jo ensi viikolla. Päivät ovat aurinkoisia ja pakkaan ikkuna auki, pelkään ampiaisia ja kuuntelen samalla Heli Kajon uutta levyä (linkki toimii 27.5. asti, sen jälkeen levy lieneekin jo spotifyssä) ja yritän muodostaa siitä mielipidettä.
Tällä viikolla seuranani oli myös Ruotsin kuninkaallinen perhe kun prinsessa Estelle kastettiin. Onnekseni olin arkipäivänä oikeaan aikaan kotona.

Huone näyttää jo kovin tyhjältä ja odotan innolla tulevaa muuttoviikkoa. Sitä kun osaa arvioida paljon tarvitsee vaatteita ja astioita ja loput voi pakata ja paketoida. Stressi on siirtynyt jännityksen ja riemun tieltä.

Hyllyt ja seinät tyhjenevät


Toivon tärkeiden asioiden pääsevän ehjänä perille


Käärme valitsi muuttokaveriksi leppäkertun


Hassua miten haikealta tuntuu hyvästellä Länsi-Pasila, vaikka muutan vain kilometrin päähän Pasilan sillan toiselle puolelle. Ja eihän sitä tiedä vaikka olisi joskus töissä jossain Länsi-Pasilan mediatalossa! Länsi-Pasila, tarkemmin sanottuna pasilanraition solu, on ollut ensimmäinen paikka, jota olen kotoa pois muuttamisen jälkeen asuttanut, joten kai täältä lähtemisen kuuluukin tuntua hieman haikealta, vaikka riemulla yksiötä ja yksin asumista odotankin.

Kesäkuumalla katoilla saattaa pyöriä auringonpalvojia.


 Oma ikkuna! Tuosta on monet kerrat heitelty avaimia vieraille. Ja saatu ampiaisia kylään.
Pian vaihtuu kuukausi. Kalenterin sivu kääntyy uudessa kodissa.
(Olen muuten ollut hurjan tyytyväinen vuoden 2012 Muumi seinäkalenteriin. Ihania kuvia!!) 


Joko mennään!


Muuton lisäksi elämää täydentää hitaasti, mutta varmasti lopputyödokumentti. Paljon töitä on jo nyt hoidettavana, vaikka valmista pitää olla vasta maaliskuussa 2013. Suunnittelemme työryhmän kanssa kuvausmatkaa Rovaniemelle ja olen siitä äärimmäisen innoissani! Rovaniemi! Täytyy myöntää, että toivon näkeväni poroja.
Mutta siihen on vielä aikaa.
3 kommenttia:

  1. Apua! Kiitos! :D Mielläni myös minä blogiasi lueskelen! :)

    VastaaPoista
  2. Niin ja kuten tuolla yhdessä postauksessa jo totesin, niin moni blogi on näin kevään tullen innostanut itseäkin bloggailun pariin pitkän tauon jälkeen. Tyttilä oli yksi innostajista, jee!

    Ja mielipide Heli Kajon levystä alkaa muodostua- mielenkiintoinen esikoisalbumi, pari oikein kivaa kipaletta. En osta.

    VastaaPoista