tiistai 30. lokakuuta 2012

En tee mitään

Syksy on mennyt niin nopeasti ohi ja marraskuu on jo ovella. Aika menee, enkä saa mitään tehtyä. Kirjat on lukematta, taulu maalaamatta, eikä virkkaaminenkaan lähtenyt niin lennokkaasti käyntiin, kuin mitä sen piti. Aikaa, aikaa, aikaa, sitä ei vaan ole. Blogi seisoo, mutta sitä kurkitaan melkein päivittäin, usein useaankin kertaan. Kuka kurkkii, mistä tämä löytyy?

Nyt ehdin muutaman päivän kuitenkin hengähtää. Taulu on 100 kilometrin päässä, mutta kirjat kulkevat mukana, ehkä saan luettua jotain sellaista, josta tuntuu hyvältä kirjoittaa.

Kuvat lienevät syyskuun alusta, ehkä puolivälistä

Sain myöhästyneen synttärilahjan Isoveljeltä, levyllinen kansanmuusiikkia Kokkolasta! Paljon en-tee-mitään-asioita on tapahtunut tämän tahtiin


Muumi muistuttaa menneestä kesästä


Väärillä kamera-asetuksilla voi saada öljyvärimäisiä kuvia?

Öljyvärimaisten digikuvien sijaan pitäisi keskittyä omaan työhön ja raivata aikaa akryyleille

Mutta olen luvannut, että kyllä tästä valmis tulee...
Näiden kuvien ottamiseen jälkeen syksy on ehtinyt jo niin pitkälle, että talvimuumimukit pääsevät jälleen käyttöön ja talven ensimmäinen glögi on nautittu. Kesämukeista voi juoda ympäri vuoden, mutta talvimukeista vasta kun ilmassa on talven tuntua.

Ja kohta on Joulu...


Ehkä marraskuussa on enemmän aikaa ja voimia lukea, ajatella ja kirjoittaa. Kuukausi lähtee käyntiin Afrikassa, toivottavasti sieltä saadaan blogiin muutakin kuin kuvia matkapäiväkirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti