sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kirjapaketti

Kun ystävä asuu Sveitsissä oikea tapa ilahduttaa on lähettää kirja. Kirja oli kirppislöytö ja vaikkei kyseessä ollut varsinaisesti huono teos, niin en kokenut kuitenkaan tarvetta säästää kyseistä teosta omassa hyllyssäni tilaa viemässä. Kysyin siis ystävältä, että kaipaako hän luettavaa ja kelpaisiko tämmönen ja kirja lähti sitten Sveitsiin!Mukaan piti tietenkin laittaa asiallinen postikortti ja mielestäni tuima Kekkonen sopi oikein hyvin matkaseuraksi prostituutiosta kertovalle kirjalle.

Kirppis/alennusmyyntikirjoja saattaa olla jaossa myöhemminkin. Jos kirjasta olen itse pari euroa maksanut en koe ongelmaksi antaa sitä ilmaiseksi eteenpäin- mielummin pois omaa tilaa viemästä, jos sille on jonkun toisen luona paikka olemassa. Ja mikäli lähipiiristä kukaan ei kirjalahjoitusta kaipaa niin onneksi Pasilan kirjastosta löytyy kärry, johon voi omia kirjoja jättää ja siitä niitä saa muut vapaasti ottaa. Toisen roska voi olla toisen aarre!

Kuuntelin viikonloppuna spotifystä uusimman Pariisin Kevään levyn, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Hiukan tuli tosin syyllinen olo tuommoisesta ilmaisesta ennakkokuuntelusta, levyhän julkaistaan vasta ensi viikolla... No mutta olihan se kuunneltava kun tarjolla oli ja vaikkei ehkä ole Astronautin veroinen tekele, niin omaan levyhyllyyn hankitaan silti. Ensimmäisenä sinkkuna julkaistu Saari on kyllä mainio biisi.

2 kommenttia:

  1. En kaipaa itsekään lisää kirjoja hyllyyn (vaan samoin oikeestaan osaa jo poiskin sieltä), mutta jos tuollaisen Urkki-kortin löydät ja lähetät miulle, niin tuun tosi onnelliseks! Ja UKK saa kunniapaikan St. Petersburg- ja Alfred Hitchcock -korttien, sekä "Pöljä" -valokuvan vierestä.

    VastaaPoista
  2. Haha, hoituu, pistän korttia tulemaan! :) Ylimääräiset kirjat saa yleensä varsin helposti kiertoo, kun pariin suuntaan vihjaa, että millaista ois tarjolla. Kerro kans miulle jos oot jostain opuksesta luopumassa ;)

    VastaaPoista