maanantai 4. kesäkuuta 2012

Rupun asuttaminen on alkanut!


Muuttostressi ja muutto ovat vihdoin ohi!

Olen saanut viime aikoina valtavan paljon apua ja olen äärimmäisen kiitollinen jokaiselle minua auttaneelle. Ilman teitä rakkaat toverit en olisi ehkä enää järjissäni... Mutta nyt kaikki stressi on ohi ja Rupun asuttaminen on siis alkanut.
Perjantaina oli siis itse muutto, lauantaina asunnon täydentäminen ikealla ja sunnuntaina "lepopäivä", eli vähän vähemmän hommaa.

Asun ensimmäistä kertaa elämässäni yksin, jännittävää!

Rupu siis sijaitsee Itä-Pasilassa talossa, jossa on paljon vaihto-opiskelijoita. Rappukäytävässä on aina pieniä ylläreitä, enkä ole toistaiseksi kohdannut yhtäkään suomea puhuvaa naapuria. Mielenkiintoinen vuosi siis tulossa. Rappukäytävässä tuoksahtaa tunkkaisuus ja välillä tupakka ja kieltämättä ensimmäiset päivät Rupussa ovat menneet nenä ja korvat auki.

Vaatekaappi ja liinavaatteet sijaitsevat eteisessä hajuvaaravyöhykkeellä (vaikka onneksi asunnon ja käytävän väliset ovet blokkaavat hajut hyvin pois), joten tuoksukynttilät tulevat olemaan kovassa käytössä. Vuoroaan odottavia kynttilöitä voi säilyttää kätevästi vaatekaapissa vaatteiden joukossa niin tuoksuvat ennemmin sitten vaikkapa omenalta kuin tupakilta! Mutta tuoksukynttilät ja huonetuoksut lienevät Rupun asuttajan avainsanoja. Hyvistä keinoista tuoksuttaa huone/vaatekaappi saa vinkata.

Asunto alkaa kuitenkin näyttää jo ihan kivalta ja huonekalut ovat löytäneet paikkansa. Vielä on muutama laatikko purkamatta ja pienet sälät etsivät paikkaansa. Selvästi voiton puolella kuitenkin ollaan jo!

Asunnon sisustaminen soluun verrattuna on tietenkin erilaista ja tuntuu helpommalta kun kaikki tila on omaa tilaa. Sisustaminen tuntuu myös ehkä tärkeämmältä. Enää ei ole omaa huonetta vaan oma koti. Oma oma oma.

Hallittu kaaos
         O-P muisti minua jääkaappirunolla

Solutoverit pitivät huolen siitä, että viinin juonti jatkuu jatkossakin!Iittalan Essencet tulivat tuparilahjana äidiltä ja JukaltaSiivousapuna ollut ystävä Ii piti huolen siitä, että uuden stressin osuessa tielle löytyy keinot hallita sitä (olen jo hieman koukussa tähän lämpöihanuuteen)Ensimmäinen ilta ja aamu oltiin ilman ruokapöytää. Menihän se näinkin.Lauantaina äiti ja Jukka tulivat ikea-avuksi. Tupatarkastajaksi jäi pikkusisko.Lauantaina Rupun kunniaksi nautittiin kuoharia uusista ikealaseista, kylkiäisenä viinirypäleitä ja suklaata.


Parit erät Fluxxia...
Jääkaappi innosti myös Pikkusiskoa runoilemaan

Nyt ollaan täällä. Voi tosin olla, että muutaman kuukauden päästä Rupua asuttaa kanssani kaksi marsua... Niiden mukana tulee ainakin oma tuoksunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti