keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Rupun asuttaminen ja sisustaminen

Ensimmäinen itsenäisen asumisen viikko on saavuttanut puolivälin, jes! Tunnen itseni aikuiseksi.

Vieläkin hetkittäin tuntuu hieman epätodelliselta olla täällä. Yöt olen kuitenkin nukkunut hyvin ja oma tila tuntuu hyvältä. Vaikka toki solussakin oli hyvä asua ja oma kokemuksensa sekin. Millainenkohan tyttö sinne muuttaa tilalle?

Mutta nyt ollaan Rupussa!


Rupussa on jo kokattu...


...Ja saatu joulun 2011 joululahjalamppu kattoon (vihdoin! solussa en koskaan saanut aikaiseksi)


On muistettu myös istahtaa alas ja rentoutua...

'
...Ja ilmeisesti vietetty pikkujouluja??? (kuva ilmestyi kameraani koulupäiväni aikana, en siis itse ollut näissä bileissä mukana)

Itkettyäni rumaa asuntoa ja vessaa facebookissa Valittaja-Veera vinkkasi, että ruman vessan rumuus kannattaa ottaa inspiraation lähteeksi. Siispä vessasta löytyy nyt Kotiteollisuuden poijjaat, mitäs muutakaan.Muumi löytyy vessan oven toiselta puolelta


Hajuvaaravyöhyke-eteiseen muuttivat itsemurhapuput...

Ja tv-tason päälle lapsuusmuistoja: pikkumaton olen tehnyt itse 8- tai 9 -vuotiaana. Puput olen ostanut samoihin aikoihin, pääsivät nyt sekä puput, että tuo tekstiili ensimmäistä kertaa vuosien jälkeen pois muistojen laatikosta.

(Tahra on steariinia)

Amandan lapsuudestä löytyi vielä lisää pupuja! Elämäni ensimmäisiä akryylimaalauksia! Olen tehnyt tämän muistaakseni  9-vuotiaana? Tai 10-vuotiaana? Harmi ettei vuosilukua ole kirjattu ylös. Olin muuten äärimmäisen ylpeä tästä teoksesta ja pidin sitä erityisen onnistuneena, vaikka tuo vadelmapuska jäikin hieman epämääräiseksi. Tämäkin pääsee nyt muistojen laatikosta seinälle asti!
Kaikkien pupujen (ja muumien) lisäksi paikalla on myös yksi possu


Kokonaisempia kuvia asunnosta tulee sitten kun viimeiset laatikot on saatu pois jaloista pyörimästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti