maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kesäkaverit, juhannus, patsaat puistossa

Monta uutta kesäkaverii,
tällaista on ehkä olla nuori:
kerrankin unohtaa kaikki se vakava,
mitä on huomenna ja vittu ikinä!
PMMP - Kesäkaverit (san. Paula Vesala)

Kesäkuu on usein miusta vielä vähän epäkesää. Kesäkuussa on vielä kylmä, järveen voi mennä korkeintaan nilkkoja myöten, ihmiset eivät vielä lomaile (tosin itsehän olen kaikki kesät töissä, joten mitäpä minä lomista tietäisin...), kesä on vasta tulossa, vaikka se olisikin jo.

Nyt kesäkuu on kuitenkin tuntunut todella kesältä. Kesäkesäkesä! Muutamia viikkoja sitten iloitsin kun sain O-P:n ja Pikkusiskon kylään. Juhlittiin vanhenemista ja tehtiin vegepurilaisia. Noille päiville osui myös todellinen kesäpäivä ja tehtiin pikkupiknik Pikkusiskon toiveesta koffin puistoon.


Pikkusisko <3

Hurraa!

Kesäinen Talventuoja

Ryhmäkuva! O-P, linsseissä Amanda ja Pikkusisko!

Kesäjuoma

Kesäpuisto

Kesäsisko

Kesäkuomat


Vaan ei mennyt kauaa kun tämä tehokolmikko kohtasi jälleen! Luulimme O-P:n kanssa viettävämme rauhallisen juhannuksen aivan kahdestaan, mutta juhannusviikolla Isoveli soitti ja kertoi, että he Pikkusiskon kanssa mielivät meidän seuraamme. Otimme tarjouksen ja lisää ystäviä mukaan ja painuimme seitsemän hengen voimin Tyrjälle
Ilta sisälsi itikoita, musisointia, saunaa, naurua, seuraa, iloa. Paljon kaikkea hyvää. Tyrjällä sijaitsee siis O-P:n mummin vanha koti, tyhjilleen jäänyt talo tarjosi loistavan paikan juhannuksen viettoon.

Perillä ollaan!

Tästä peremmälle

Capoeiraa harrastavat sisarukset pelasivat toisiaan vastaan (ja köpelöstihän siinä sitten kävi..)

Hop!

O-P ei capoile, mutta pyöri kuitenkin mukana


Off, tuo juhannuksen halutuin hajuvesi

Isoveli

O-P

Rumpali E

Isoveli ja laulaja H

O-P ja Parikkalan A

Kippis!


Ilta olisi jatkunut helposti pitkälle aamuun asti, mutta unta oli hieman otettava väliin kuitenkin. Koska edessä piti olla rauhallinen juhannusaatto, olimme sopineet juhannuspäiväksi perhepäivällisen. Seurustelukykyinen piti siis olla jo kahdeltatoista. Perhepäivällinen tarkoitti siis sitä, että Äiti ja Jukka saapuivat Parikkalaan syömään minun, O-P:n ja O-P:n äidin kanssa. Ja perhepäivällinen todella kasvoikin perhepäivälliseksi kun myös Isoveli ja Pikkusisko olivat paikalla!

Ennen ruokailua oli kuitenkin vuorossa vierailu Parikkalan patsaspuistoon (johon tosin lähdettiin hieman vajaalla porukalla, yksi auto riitti). Vaikka olen tuossa puistossa vieraillut monet monet kerrat inspiroi se kerta toisensa jälkeen. Vierailin puistossa myös harmain silmin -blogin kirjoittamisen aikana ja silloin tuli otettua syyskuvia. Nyt kuitenkin pihapiirin puutarha oli täydessä kukoistuksessaan.

Joogapuisto

Sammaljooga

Yleisölle oli avattu pieni lisäpätkä nähtäväksi

Salainen puutarha

Äiti salaisessa puutarhassa

Isoveli salaisessa puutarhassa

Patsas salaisessa puutarhassaMököttäjä?

KukkapenkkiHätä

Päät parvekkeellaTekijän toive


Vielä illalla teimme O-P:n, Isoveljen ja Rumpali E:n kanssa seikkailun metsään.

Metsästä löytyi auto

Lopuksi sanonta Tyrjältä (huom. lähde wikipedia), tähän on hyvä lopettaa tällä kertaa

Jos on vähän hullu, ni on keppiimpi eleiä1 kommentti:

  1. Hei!
    Olisko mahdollista saada tietoa missä tuo metsässä makaava auto sijaitsee? Olisin kiinnostunut siitä kuvausmielessä. Jos saisin karttalinkin tai suht tarkan sijainnin sähköpostiini ar1982@luukku.com

    Kiitos jo etukäteen!
    T:Ari

    VastaaPoista